Biografie

Op 5 oktober 1993 werd de nu 21-jarige Jamie geboren in Zoetermeer. Toen zij 5 jaar was, liep Jamie altijd al te zingen. Op de basisschool trad zij veel op voor de klas en in de 1ste klas van de middelbare school zong zij voor het eerst voor groter publiek. Dit smaakte naar meer en vanaf dit moment wilde Jamie niets anders meer dan zingen en entertainen.

In 2011 startte Jamie in de allround coverband 4½MEN, waar zij nu—3 jaar later—nog steeds heel veel plezier aan beleeft. Samen met nog 4 andere muzikanten staat zij steeds vaker op de bühne en weten zij er elke keer weer een groot feest van te maken.

In de tussentijd heeft Jamie buiten haar band ook niet stil gezeten. Ze heeft een tijdje achtergrond gezongen in een ander bandje en ook was zij te zien bij het spectaculaire SBS 6 programma ‘Beat it’. Dit mocht helaas niet baten dus probeerde zij het opnieuw bij ‘Bloed, zweet en tranen’, waar zij de volgende ronde wel wist te behalen door middel van een wildcard! “Ik had nooit verwacht dat ik zoveel leuke en lieve reacties zou krijgen” is één van haar uitspraken na haar auditie.

Naast het zingen is Jamie ook een bezige bij. Zo heeft ze de opleiding ‘animal care’ gedaan en heeft daarin succesvol haar diploma behaald. Ook is Jamie altijd aan het werk geweest. Supermarkt, horeca, ziekenhuis, receptioniste of call-agent. Het maakt Jamie niet uit; als ze maar lekker bezig is. Wel is zij van mening dat ze toch het allerliefst haar brood verdient met zingen!